Szárnyaskapu mozgatók: Sommer Twist 200E - Kipi-Ker Plusz Kft

8154 Polgárdi
Szabadság utca 53.

+36 20 561 3285
.

AKCIÓ

Sommer Twist 200E

NyomtatásE-mail
Kétszárnyas kapumozgató szett max. 2,5m kapuszárny szélességig
sommer-twist-200e-ketszarnyu-szarnyaskapu-nyito-szett
Bruttó Listaár:237 490 Ft
AKCIÓS Bruttó Ár::189 992 Ft
Kedvezmény-37 400 Ft
sommer-twist-200e-ketszarnyu-szarnyaskapu-nyito-szett
twist_200E
Leírás

Szállítási terjedelem: két darab meghajtás, rögzítő vasalatokkal és kötőelemekkel vezérlés műanyag házban, Toroid trafóval és beépített rádióvevővel 2 db négygombos távirányító (4018) 1 pár fotocella

A nagyteljesítményű meghajtás még nagyobb mozgatási úttal

Ez a megnövelt mozgatási úttal rendelkező nyílókapu meghajtás valóságos mindentudó: a hosszabb, 550 mm-es mozgatási út maximális szerelési rugalmasságot biztosít, még nagyon széles oszlopok esetén is.

Termékelőnyök

Nagy nyitási szög
A meghajtás 130°-os nyitási szög elérésére képes.

Nagyobb erő a nagyobb biztonságért
A meredekebb állásnak köszönhetően a meghajtás nagyobb erő kifejtésére képes a kapu zárt helyzetében, ami még inkább nehezíti a betörést.

Áramkimaradás – mi van ilyenkor?
Azért, hogy áramkimaradás esetén is ki lehessen nyitni a kaput, a mechanikus vészreteszelés kioldás kézileg, a hozzá tartozó kulccsal hozható működésbe. A reteszoldás még a meghajtásra gyakorolt erős leszorító nyomás esetén is csekély erőkifejtéssel kioldható, így Ön bejuthat az udvarba.

Funkciók, melyek könnyebbé teszik a mindennapokat
A járóajtó funkció akkor használható, ha csak a kapu egyik szárnyát kell kinyitni, pl. amikor kerékpárral szeretne bejutni az udvarba. Ezáltal nincs szükség további kertajtóra, és teljes szélességében kihasználhatja a bejáratot.
Az automatikus záródással biztos lehet abban, hogy a kapu mindig bezáródik Ön után. A fénysorompón történő áthaladást követően a kapu a beállított idő letelte után magától visszacsukódik.

A legapróbb részletekig átgondolt
Mivel a kábelkimenet nem az alsó oldalon helyezkedik el, elkerülhetők a talajban való csiszolódás okozta kábelsérülések. Ezáltal alacsonyabb szerelési magasság lehetséges a kapu alsó, stabil rúdjára. Ez eredmény: jobb erőátvitel és esztétikusabb megjelenés.

Meghajtások kombinálása
A kisebb járóajtó szárnyakhoz rendszerint gyengébb meghajtásra van szükség, mint a nagyobb kapuszárnyakhoz. A meghajtások kombinálásának lehetőségével pénzt és helyet takaríthat meg egy nagyobb meghajtáshoz képest.
A vegyes üzem a twist 350 és a twist XL meghajtásokkal lehetséges*.

* A twist 200 E/EL meghajtások és a twist 350/XL vezérlések csak „twist XS” átszerelő készlettel (cikksz. 3248V000) együtt használhatók.

A twist 200 EL hosszabb mozgatási útjának további sajátosságai:

  • A meghajtás nagyon széles oszlopokra is felszerelhető anélkül, hogy az oszlopot ki kellene venni
  • Ezzel a meghajtással akár 130°-os nyitási szög is lehetséges
A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.